img1
img2
img3
img4

over ons

Over Quadakkers catering & partyservice

Quadakkers catering & partyservice is een bedrijf waar de ervaring en liefde voor goed bereid en lekker eten in alle facetten zichtbaar gemaakt wordt.
Quadakkers ontwikkelt en produceert alle gerechten en buffetten in eigen keuken. Hierdoor blijft de kwaliteit en de stijl gewaarborgd tot de gerechten bij u of uw gasten op het bord geserveerd is.

Quadakkers is een sterk voorbeeld van een echt familiebedrijf.
Dit is terug te zien in alle receptures waarvan een groot aantal reeds drie generaties lang beproefd en bekroond zijn. Daarnaast kunt u tot op vandaag nog steeds profiteren van de unieke combinatie van versmarkt en traiteur.

Het organiseren en het laten slagen van een feest, barbecue, receptie, bruiloft, communie of bedrijfsdiner vereist een specifieke aanpak. Quadakkers kent die aanpak als geen ander en neemt de realisatie hiervan graag op zich. Onze mensen zorgen ervoor dat al uw persoonlijke wensen tot in de puntjes ten uitvoer gebracht worden. Quadakkers catering en partyservice is beschikbaar voor een kleine culinaire gelegenheid bij u thuis maar ook voor een groot feest waarbij het eten en de gehele ambiance perfect geregeld moet worden om het u en uw gasten helemaal naar de zin maken. Wij regelen alles van koffielepeltje tot feestpaviljoen. Als wij uw feest verzorgen kunt u genieten van de lekkerste gerechten die u vooraf zelf gekozen hebt. Ons synoniem voor maatwerk is “voor elk wat wils”..

Wij gaan graag samen met u op zoek in ons assortiment totdat u 100% tevreden bent over het samengestelde arrangement. Vraag daarom vandaag nog, geheel vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak zodat u zelf ervaart wat wij voor u kunnen betekenen als het om uw feest gaat.

Quadakkers, catering & partyservice